Info voor zwembaden

Bekijk hier de details en tijdlijn van de Zwembad van het Jaar Verkiezing

 

Alle zwembaden zijn winnaars, gratis waardevol marktonderzoek

De 5e Zwembad van het Jaar Verkiezing draait volledig om de ervaringen van de bezoekers van de zwembaden. De stemmers geven daarvoor rapportcijfers en een geschreven beoordeling. De positieve ervaringen zijn een warme douche voor uw medewerkers. De beoordelingen en verbeterpunten kunnen worden ingezet om het zwembad beter te laten presteren.

 

Er is voor ieder zwembad dat meer dan 200 stemmen haalt een benchmarkrapport met beoordelingen en verbeterpunten beschikbaar zodat u kunt zien hoe uw zwembad scoort ten opzichte van een geanonimiseerd gemiddelde van de andere zwembaden in de regio.

 

Bekijk hier de video over de verkiezing

 

 

 

Deel flyers uit en hang posters op!

Er is voor zwembaden promotiemateriaal beschikbaar. Posters en flyers kunt u hier downloaden. U kunt ook heel betaalbaar posters en flyers bestellen, nu ook met de naam van uw eigen zwembad er op.  
 
 
 
Ook kunt u de beschikbare flyer of poster gebruiken om zelf af te drukken. Deze kunt u hier downloaden.
 

Benut E-mail en internet: Gratis banners!
Natuurlijk plaats u een bericht over de verkiezing op uw internetsite en stuur een e-mail of e-mailnieuwsbrief naar iedereen die betrokken is bij uw zwembad. 
 
 
Digitale banners voor op uw website en voor in uw emailnieuwsbrief kunt u hier gratis downloaden in allerlei formaten.
 
 
 
Social Media: Facebook en Twitter
Vandaag de dag is een grote groep mensen actief via Facebook en Twitter. U kunt eenvoudig de mogelijkheden hiervan benutten door informatie over de verkiezing te delen. Er zijn gratis Facebook-omslagen beschikbaar
 

 
Persbericht
De nominatie voor uw zwembad is al leuke informatie voor in de lokale of regionale krant. Het levert u positieve gratis publiciteit op en u bereikt veel stemmers! Download hier een voorbeeld persbericht, dat u zelf kunt aanpassen.
 
 
Nieuw dit jaar: snel en eenvoudig stemmen via Facebook en SMS
Hoe dit werkt? Breng een stem uit via de website en het wijst zich vanzelf.
 
 

Opbrengst voor maatschappelijk partner KiKa

KiKa is al jaren maatschappelijk partner van de Zwembad van het Jaar Verkiezing en zet zich in voor de strijd tegen kinderkanker. Voor iedere stem waarbij actief wordt aangevinkt dat men de nieuwbrieven van patners wil ontvangen wordt dor de partners 5 eurocent betaald aan dit goede doel. Men kan uiteraard ook stemmen zonder de keuze voor de nieuwsbrief actief aan te vinken. Ook voor iedere stem die per sms wordt uitgebracht gaat er 5 eurocent naar KiKa. Voor alle genomineerden een extra belangrijke reden om veel stemmen te werven en actief aan de verkiezing mee te doen!

 

 

 

Feestelijke Award Uitreiking 

Volgens traditie wordt de Zwembad van het Jaar Verkiezing afgesloten met een feestelijke Award Uitreiking. uitreiking van de Awards is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé ontmoetingsplek voor de meest succesvolle zwembaden van Nederland. Zorg dat u er dit jaar bij bent op 1 december in het prachtige Kasteel de Hooge Vuursche. Het exacte programma wordt later bekend gemaakt.

 

 

Tijdens de Award Uitreiking ontvangen ook de drie zwembaden die de meest creatieve, ludieke en originele acties hebben georganiseerd in het kader van de verkiezing een prachtige Award. Heeft u zelf een leuke actie gehouden? Laat het ons weten via info@zwembadvanhetjaar.nl

 

Automatisch op de hoogte blijven over het verloop van de verkiezing?

Meld u dan nu aan voor de nieuwsbrief van de verkiezing.

 
 

Contact, vragen of suggesties?
Of gewoon iets leuks te melden? Laat het ons weten via info@zwembadvanhetjaar.nl

We besteden er graag aandacht aan via deze internetsite, de nieuwsbrief en twitter. 

 
 


MBL_facebook_icon_grijs
MBL_twitter_icon_grijs
Kika_klein
OndernemersUnited_klein
LeukVoorJou_klein
VoteCompany_klein