Hoe houd je opblaasbaar zwembadwater schoon met zout?

Dit is vergelijkbaar met het choqueren van een zwembad, en je zou dit maar om de paar weken moeten doen. Totdat het zout volledig is opgelost, is het het beste om uw zwembad onbedekt te houden. Dit voorkomt algen en soortgelijke problemen in verband met overdekte zwembaden. Wanneer uw opblaasbare zwembadwater lang blijft en ook wordt blootgesteld aan de lucht, hebben koolmonoxide en andere gevaarlijke stoffen de neiging om de pH-waarde te verlagen, wat ook enkele ontstekingsinfecties op de huid kan veroorzaken.

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe je het zwembadwater voor kinderen schoon kunt houden, probeer het zwembad na elk gebruik af te dekken als je geen zin hebt om het dagelijks bij te vullen en schoon te maken. Door uw opblaasbaar zwembad met zout te behandelen, kunt u profiteren van zwemmen met gemak en een ontspannen geest. Zodra veel mensen weten dat ze hun opblaasbaar zwembadwater met zout kunnen behandelen, leren ze over zoutwaterzwembaden en krijgen ze misschien visioenen van een verkwikkende zwemsessie in de zee. Ik hoor graag van je als je nog andere suggesties hebt over hoe je opblaasbaar zwembadwater schoon kunt houden met zout.

Je kunt ook het beste opblaasbare zwembad voor je kinderen bekijken voordat je het koopt, en ze zullen het nooit ophouden te waarderen. Deze zwembaden zijn kleiner, en hoewel ze meestal geen filter hebben, is het schoonmaken van een kinderbad gemakkelijker, vooral dankzij de grootte. Jezelf alleen onderdompelen in uw opblaasbaar zoutwaterzwembad zal zoveel helpen om uw immuunsysteem zonder enig risico te versterken. Om een kinderzwembad schoon te houden zonder af te tappen, kunt u een zwembadafdekking gebruiken om te voorkomen dat het water verdampt en residu achterlaat.

Er is een grote neiging om besmet te raken met malaria als u uw opblaasbaar zwembad laat stilstaan. Als je kinderbad 200 gallons is (het gemiddelde babyzwembad is 150-200 gallons) en je het zoutgehalte wilt verhogen tot 3200 ppm (delen per miljoen) van 1200 ppm, moet je 3,5 pond zout toevoegen. Een opblaasbaar zwembad biedt een goede plek om te ontspannen met uw gezin in de zomer, omdat u er gemakkelijk uw handen op kunt leggen. U hoeft zich echter geen zorgen te maken over deze problemen, want in vergelijking met zwembaden in de grond heeft een opblaasbaar zwembad mogelijk niet zoveel onderhoud nodig.

Je kunt geen kind zien dat niet vreugdevol wil ontspannen in een opblaasbaar zwembad in de achtertuin tijdens een zonnige dag in de zomer. Als uw kinderzwembad 1500 gallons is (het gemiddelde babyzwembad is 1800 gallons) en u het zoutgehalte wilt verhogen tot 2800 ppm van 1200 ppm, moet u 25 pond zout toevoegen. Hoewel het extra leuke opblaasbare zwembad bijdraagt aan kinderen, is het ook een probleem voor ouders omdat ze het regelmatig moeten desinfecteren.