Is het normaal dat opblaasbare zwembaden lucht verliezen?

Zwembaddrijvers lopen leeg als gevolg van veranderingen in de luchttemperatuur. Wanneer je vlotter buiten in de hete zon wordt gelaten, zal de lucht in je opblaasboot uitzetten. Wanneer u uw vlotter echter een nacht buiten laat staan, vindt het tegenovergestelde effect plaats, waardoor uw opblaasboot leegloopt. Wanneer het zwembad echter met water is gevuld, vertragen de luchtmoleculen en worden ze dichter naarmate de lucht afkoelt.

In werkelijkheid verliest het zwembad ongeveer 1 PSI luchtdruk voor elke verandering van 10 graden in luchttemperatuur. Als we buiten het zwembad een floatie opblazen, vullen we die met warme lucht. Wanneer we de floatie in het koelere water zetten, beginnen de luchtmoleculen in de floatie te vertragen en worden ze dichter door de temperatuurverandering. Voor elke temperatuurdaling van 10 graden verliest de binnenband ongeveer 1 psi, waardoor deze begint te leeglopen.

Als je meer lucht in de floatie blaast terwijl deze in het koele water zit, zal dat helpen om hem weer op te blazen. Het zwembad drijft leeg als de luchttemperatuur stijgt. De lucht in je opblaasboot zal uitzetten als je hem buiten in de zon laat staan. Het opblaasbare zal leeglopen als je hem een nacht buiten laat staan.

Luchtmoleculen in de floatie verminderen en worden dikker naarmate de temperatuur stijgt in koeler water. Omdat de binnenbuis ongeveer 1 psi verliest door een temperatuurdaling van 10 graden, blaast deze op, wat leidt tot een verlies van ongeveer 1 psi in gewicht. Veranderende temperatuur zorgt ervoor dat de drijvers van het zwembad leeglopen. Als je je vlotter in de hete zon laat staan, zal de lucht binnenin uitzetten; je laat je vlotter echter een nacht buiten staan, wat inwerkt tegen de uitzetting in de opblaasbare, waardoor deze uiteenvalt.

Als een zeil het zwembad in uw woning niet bedekt, kunt u het zwembad verbergen door het open te plakken en op te vouwen. Opblaasbare zwembaden zijn een snelle en gemakkelijke methode om elke achtertuin om te toveren tot een rustgevende vakantie uit de realiteit en te genieten van het plezier van de wereld tegen lagere kosten. Opblaasbare zwembaden zijn een snelle, goedkope en gemakkelijk te beheren manier om van uw achtertuin een leuke speeltuin te maken. Een standaard opblaasbaar zwembad heeft gemiddeld een levensduur van één tot vijf jaar, afhankelijk van welke factoren worden overwogen.

Een opblaasbaar zwembad gevuld met sprankelend, helder water is een van de meest uitnodigende dingen die je kunt tegenkomen op een warme, zonnige dag. De meeste opblaasbare zwembaden bestaan uit een polyvinylchloride (PVC) en rubbercomposiet dat in lagen is opgebouwd. Bovendien, als het zwembad's nachts is opgeblazen, zorg er dan voor dat u het bijvult voordat u het de volgende dag gebruikt, omdat de koelere avondtemperatuur enige deflatie zal veroorzaken. Ondanks de leuke werelden die beschikbaar zijn voor een fractie van de prijs van een zwembad in de grond, raken veel gebruikers gedesillusioneerd wanneer hun rustige zwembaddag wordt verstoord door een zwembad dat zichtbaar begint door te zakken.

De aankoop van een opblaasbaar zwembad met meerdere, afzonderlijke luchtkamers kan helpen om die onvermijdelijke lekken te minimaliseren. Hoewel ze een verkoelende duik bieden tegen een redelijke prijs, kunnen opblaasbare zwembaden langer dan een seizoen moeilijk te onderhouden zijn vanwege luchtlekken, wat een veelgehoorde klacht is. Het regelmatig aftappen van een opblaasbaar zwembad en het een paar uur in de zon laten drogen, zorgt niet alleen voor een nieuwe start wanneer je klaar bent om het bij te vullen, maar is ook de sleutel om muggenuitbraken te voorkomen. Ten slotte zouden versleten zwembaden, net als al het andere, uiteindelijk hun kracht verliezen en het vermogen om gedurende lange periodes volledig opgeblazen te blijven.

De diepte van een opblaasbaar zwembad varieert over het algemeen van slechts enkele centimeters tot ongeveer 4 voet (iets meer dan 1 meter) en de omtrek kan oplopen tot ongeveer 10 voet (3,5 meter), wat plaatsingsoverweging vereist. We hebben ontdekt dat het toevoegen van een kleine hoeveelheid lucht voor elk gebruik helpt om het zwembad tijdens de sessie opgeblazen te houden. De meeste opblaasbare zwembaden hebben niet veel meer dan een halve tablet van 3 ′ per week of meerdere tabbladen tegelijk nodig. Wanneer chloor wordt toegevoegd aan opblaasbaar zwembadwater met ideale pH-waarden, zal het de meeste ziektekiemen doden, waaronder E.