Kan intex pool in de grond worden geplaatst?

Populaire opties zijn gras, beton, straatstenen, grind, vuil en op dekken, Beton is waarschijnlijk de beste optie omdat het meestal 100% vlak en glad is. Ook kan gras niet door beton groeien en kunnen dieren en insecten het ook niet beschadigen of er doorheen graven. Niets zal uw zwembadopstelling verpesten zoals het op een oneffen ondergrond plaatsen. Uw Intex-zwembad moet net als elk bovengronds zwembad op een vlak, stevig, vlak en stabiel oppervlak staan.

Als de grond ongelijk is, kan het water naar één kant verschuiven. Dit kan te veel stress op het zwembadframe leggen en mogelijk tot instorten leiden. Het antwoord is ja, dat kan. Maar u moet zich bewust zijn van verschillende factoren die uw succes en tevredenheid voor de komende jaren garanderen.

Voordat u beslist wat u onder uw bovengronds zwembad wilt plaatsen, moet u beslissen waar u uw Intex-zwembad wilt plaatsen. Je zou dit zwembad niet in de grond willen begraven en er vuil omheen willen pakken. Dit type zwembad met zachte zijkanten zou niet goed bestand zijn tegen het gewicht van het vuil. U hoeft ofwel niet bij te vullen, of eventueel een keermuur bouwen om het vuil van het zwembad te houden.

Nadat u hebt besloten waar u uw zwembad wilt plaatsen, is het tijd om te beslissen welke onderzwembadmat u gaat gebruiken voor uw Intex-zwembad. Zwembadpompen in de grond hebben dit vermogen, maar ze zijn veel duurder dan bovengrondse zwembadpompen. Een bovengronds zwembad heeft een ingebouwde mate van veiligheid omdat de rand van het zwembad hoog boven de grond ligt en buiten het bereik van kleine kinderen ligt. Als het gaat om het kiezen van wat u onder uw Intex of ander opblaasbaar zwembad zoals Bestway- en Summer Waves-zwembaden wilt plaatsen, zijn er verschillende keuzes.

Vergelijk ze met de gebruikershandleiding die bij elk zwembad wordt geleverd om er zeker van te zijn dat je alles hebt wat je nodig hebt om je zwembad samen te stellen. Als u een ronde pool heeft, kunt u de omtrek van het zwembad markeren door een paal in het midden van het zwembadgedeelte te plaatsen en er een touwtje aan te binden. De tweede reden om slechts de helft van uw zwembad onder te dompelen, is dat er een bovengrondse zwembadpomp onder de waterlijn moet worden geplaatst. Kies het juiste materiaal en u voorkomt mogelijke problemen en verlengt de levensduur van uw opblaasbaar bovengronds zwembad.

Beslissen wat u onder Intex-zwembaden wilt plaatsen, is iets waar u goed over moet nadenken voordat u uw zwembad installeert. Het zwembad volledig afschermen is de beste optie om uw zwembad veilig te houden, en veel gemeenten en lokale overheden hebben verplichte afrasteringsvoorschriften. De belangrijkste reden is dat het gewicht van het vuil rond het bovengrondse (nu ondergronds) zwembad uiteindelijk de muren zal instorten - vooral als het zwembad leeg is.