Scheuren bovengrondse zwembaden gemakkelijk?

Bovengrondse zwembaden kunnen instorten als gevolg van onjuiste installatie, verzwakte of losse schroeven of ijs- en sneeuwschade. Dus je denkt dat je een lek hebt?. Nou, we hebben goed nieuws en slecht nieuws voor je. Het goede nieuws is dat zodra het lek is gevonden, het meestal gemakkelijk te repareren is.

Het slechte nieuws is dat het vinden van een lek in een bovengronds zwembad buitengewoon moeilijk is. De meeste lekdetectiebedrijven zullen voorstellen om de hele voering te vervangen. Gelukkig is voor Leak Science bovengrondse lekdetectie van zwembaden een uitdaging die niet wordt genegeerd. Houd er rekening mee dat de meeste reparaties onder water moeten worden uitgevoerd, omdat het leeglopen van uw zwembad ertoe kan leiden dat het instort of verdere schade aan de voering kan veroorzaken.

Bovendien kan blootstelling aan zonlicht een droge voering broos en onhandelbaar maken. De enorme verscheidenheid aan zwembaden die tegenwoordig beschikbaar zijn, is geweldig. Het kan soms een beetje veel zijn, maar met het aantal beschikbare opties is er zeker een die past bij uw behoeften en budget. Het belangrijkste is om de voor- en nadelen van elk te begrijpen, zodat u vertrouwen kunt hebben in het zwembad dat u uiteindelijk koopt.

Afhankelijk van uw verkoper heeft u mogelijk de mogelijkheid om de filtermedia die in uw filter worden gebruikt te upgraden (deze optie is alleen voor zandfilters). Zand komt veel voor, maar er zijn andere opties, zoals glasfiltermedia. Het glasfiltermedium is duurder dan het zand, maar heeft wel voordelen - de belangrijkste is dat het nooit hoeft te worden vervangen, terwijl het zand in uw filter ongeveer elke 3-5 jaar moet worden vervangen. Glasfiltermedia kunnen uw water ook filteren tot een veel kleiner deeltjesniveau, waardoor uw water schoner blijft.

Als uw zwembad op een helling is geïnstalleerd en de installatieploeg in een heuvel is uitgegraven om een vlakke locatie voor te bereiden, blijft er over het algemeen een greppel over tussen de zwembadwand en de heuvel. De beste manier om deze te identificeren, is door in het zwembad te stappen, een zwembril te dragen en de bodem van het zwembad nauwkeurig te inspecteren. Ik ga niet veel tijd besteden aan het bespreken ervan, omdat ze zich in een heel andere categorie bevinden, en River Pools %26 Spas heeft vrijwel de beste informatie die er is over zwembaden in de grond. Linerlekken, vooral die in de bodem van het zwembad, waar ze zich hoogstwaarschijnlijk bevinden, kunnen uw tuin veranderen in een soepachtige puinhoop rond de randen van het zwembad.

Bovengrondse zwembaden kunnen op een aantal plaatsen lekken ontwikkelen, het is dus eerst belangrijk om wat lekdetectie uit te voeren om te bepalen waar het water precies uit uw zwembad lekt. Opblaasbare zwembaden die u in grote kistenwinkels vindt, zijn een geweldige tijdelijke optie voor kleine kinderen of als u huurt en geen significante wijzigingen in uw eigendom kunt aanbrengen. Algemeen onderhoud aan een bovengronds zwembad is vrij minimaal, en als u elke week wat tijd aan deze items besteedt, kunt u veel van de meest voorkomende zwembadproblemen voorkomen. De eerste keer dat u in het zwembad stapt om te zwemmen, voelt u zachtjes de bodem van het zwembad om ervoor te zorgen dat het zand voldoende verdicht is.

Ze hebben over het algemeen een ring rond de bovenkant die opblaast en de wand van het zwembad laat stijgen terwijl je het met water vult. Andere dingen zoals afdeksteunen, paraplu-middenpalen en decoraties zoals zwembadborden kunnen in het zwembad blazen en een gat in de voering veroorzaken. Als u leert hoe u de zwembadvoering moet patchen, krijgt u wat tijd om een vervangende voering te krijgen, zodat lekken de zwembadcomponenten niet vernietigen. Oké, ik bewoog mijn zwembadstofzuiger rond om een aantal plekken te raken die hij miste en ik stopte de metalen zwembadnetpaal in de ring om hem te verplaatsen.

Als u iets substantiëler wilt, u kunt over het algemeen upgraden naar een 'toegangssysteem', waaronder trappen die aan de binnenkant van het zwembad naar beneden gaan en bovendien leuningen om te helpen bij het in- en uitstappen uit het zwembad. Gelukkig is het relatief eenvoudig om een zwembadlek te repareren, en het is meestal niet nodig om het zwembad af te tappen, omdat de patchmaterialen zijn ontworpen om onder water te worden aangebracht. Automatische zwembadreinigers gemaakt voor bovengrondse zwembaden zijn ontworpen om geen schade aan de voering te veroorzaken terwijl deze beweegt. Het is ook leuk om het zwembad uit de buurt van bomen te plaatsen - dit helpt alleen om het zwembad schoon te houden, omdat bladeren zich niet ophopen.

.