Wat is de grootste afmeting van een opblaasbaar zwembad?

Het bepalen van de juiste maat voor een nieuw opblaasbaar zwembad is afhankelijk van de beschikbare ruimte. Opblaasbare zwembaden zijn meestal rond, ovaal of rechthoekig. De grootste modellen kunnen zo breed zijn als 10 tot 13 voet (of meer) met een diepte van 4 voet. Kinderzwembaden zijn meestal niet groter dan een paar meter in diameter.

Meet de ruimte in de achtertuin om ervoor te zorgen dat het zwembad past. Dit opblaasbare zwembad van Hesung is 118 inch lang bij 69 inch breed, waardoor het groot genoeg is om comfortabel plaats te bieden aan maximaal twee volwassenen en vier kinderen. Dus ik heb besloten om al mijn onderzoek en ervaring in één post te stoppen om u te helpen het beste opblaasbare zwembad voor u te vinden. We hebben in de loop der jaren een aantal opblaasbare zwembaden geprobeerd en er een paar gevonden die een stuk beter waren dan de andere.

Zwembadexperts raden 1 tot 3 ppm (delen per miljoen) chloor aan water aan, wat betekent dat de exacte hoeveelheid die nodig is afhangt van het aantal liters water dat het zwembad bevat. We hebben de beste opblaasbare zwembaden grondig getest om de voor- en nadelen van elk te melden, zodat u weet waar u op moet letten voordat u uw aankoop doet. Het opblaasbare zwembad van QPAU biedt voldoende ruimte om te ontspannen of rond te spetteren met een paar vrienden met zijn capaciteit van meer dan 800 gallon. Het Homech Family Opblaasbare Zwembad is een traktatie voor het hele gezin in de zomer, vooral voor kinderen van 3 jaar en ouder.

Ontworpen met een opblaasbare voering aan de onderkant, voelt het oppervlak zacht en zacht aan, waardoor het perfect is voor het eerste zwembad van een baby. Ik wilde een ruim zwembad toevoegen dat een alternatief was voor de eenvoudig in te stellen opblaasbare opties van het merk Intex. Het ontwerp omvat drie individuele luchtkamers om te voorkomen dat lucht ontsnapt, waardoor het zwembad opgeblazen en klaar blijft wanneer u maar wilt spetteren en spelen. Dit rechthoekige opblaasbare zwembad van 100 inch bij 66 inch heeft een capaciteit van 363 gallon, waardoor het groot genoeg is om comfortabel plaats te bieden aan maximaal twee volwassenen en twee kinderen.

Het volstaat te zeggen, het maakt niet uit naar welke maat je op zoek bent, je zult dat opblaasbare zwembadgat in je leven op de een of andere manier kunnen vullen. Maar de kleinere opblaasbare zwembaden moeten af en toe worden geleegd en schoongemaakt, en als u van plan bent de locatie vaak te verplaatsen, wordt het opzetten en verwijderen moeilijker. Als je op zoek bent naar de goedkoopste manier om deze zomer af te koelen, overweeg dan dit Crystal Blue opblaasbaar zwembad op Amazon. Misschien wilt u van plan zijn om uw zwembad om de paar dagen te verplaatsen om het schoon te maken, maar ook om te voorkomen dat het zwembad uw gras doodt.