Wat is het beste opblaasbaar zwembad?

Snelle set bovengrondse zwembadset. Van de verschillende soorten opblaasbare zwembaden is een van de meest voorkomende gemaakt met dikke vinylwanden bedekt met een opblaasbare ring die het zwembad helpt zijn vorm te behouden. Een uitstekend alternatief voor een permanent bovengronds zwembad, het is meestal groot, meet ongeveer 8 tot 10 voet breed en 3 tot 4 voet hoog, met de optie van een filterpomp, een zwembadladder en een afdekking. Het bepalen van de juiste maat voor een nieuw opblaasbaar zwembad is afhankelijk van de beschikbare ruimte.

Opblaasbare zwembaden zijn meestal rond, ovaal of rechthoekig. De grootste modellen kunnen zo breed zijn als 10 tot 13 voet (of meer) met een diepte van 4 voet. Kinderzwembaden zijn meestal niet groter dan een paar meter in diameter. Meet de ruimte in de achtertuin om ervoor te zorgen dat het zwembad past.

Vul vervolgens het opblaasbare zwembad met lucht. Gezien de grootte van deze zwembaden kan een luchtcompressor een waardevolle aankoop zijn om de inflatie te versnellen. Zodra het zwembad is opgeblazen, pak je de tuinslang. Afhankelijk van de grootte van het zwembad kan het 1 uur tot 2 dagen duren om een opblaasbaar zwembad te vullen.

Raadpleeg altijd de handleiding van de fabrikant en de installatiehandleiding voor specifieke aanwijzingen. Regen, chloor en zwaar gebruik kunnen de pH-waarde van het zwembad veranderen, die wordt gemeten op een schaal van 0 tot 14, waarbij 0 als de meest zure en 14 als de meest alkalische wordt beschouwd. Houd het waterniveau rond de 7,2 tot 7,8 pH (een neutraal bereik) om huid- en oogirritatie te voorkomen. Voeg indien nodig zuren of logen toe om de pH-waarden te regelen.

Sportliefhebbers jong en oud vinden het leuk om wat hoepels te schieten terwijl ze afkoelen, een functie die we geweldig vonden aan dit zwembad. Voor de prijs is het ook ruim. De hoepel is 51 inch hoog en de zijwanden zijn 12,6 inch lang. Drie luchtkamers houden de muren stevig genoeg om op te leunen.

Tijdens het testen genoten de volwassenen van loungen terwijl de kleintjes aan het spelen waren. Nadat opgewonden kinderen echter wat slam dunks hadden genomen, hing de hoepel iets naar voren. We vonden deze optie geweldig om naar het park of het strand te gaan. De oudere kinderen vonden het heerlijk om het als grondwaterspiegel te gebruiken, en de volwassenen koelden af met een voetbad op de oceaan.

We hebben het meerdere keren gebruikt en hoefden maar een beetje lucht toe te voegen om het opgeblazen te houden. Dit model bevat 15 liter water en wordt geleverd met een reparatiepatch voor eventuele lekkages. Dit zwembad is ontworpen voor kinderen van 5 jaar en ouder. Het is eenvoudig in te stellen, maar zorg ervoor dat de palen stevig vastzitten om kantelen te voorkomen.

Tijdens onze test zorgden te veel kinderen aan de bovenkant ervoor dat het iets naar één kant leunde. Bestway stelt ook dat dit model bedoeld is voor een maximale gewichtslimiet van 120 pond per persoon en 600 pond in totaal. We hebben het zwembad van de categorie „Best Overall” 2 weken opgezet om het filtersysteem te testen. We hebben chloortabletten gedreven en de bovenkant afgeroomd om de netheid te behouden.

We hebben de opties zonder filtratie minimaal 4 dagen laten staan, ze afgetapt en indien nodig bijgevuld. Bij het leeglopen merkten we op of het zwembad een aftapplug had en hoe gemakkelijk het geleegd kon worden. Als u chemische reinigingsmiddelen gebruikt, moet u het water ongeveer elke 2 weken verversen. Voor baby- en kinderzwembaden die niet met chemicaliën worden onderhouden, moet het water om de dag worden ververst.

Doorgaans gaan opblaasbare zwembaden 2 tot 5 jaar mee, afhankelijk van hoe goed ze worden onderhouden en hoe ze worden gebruikt. Het type, het materiaal en de grootte van het zwembad hebben ook invloed op de levensduur. Je zult verschillende maten van de Intex Easy Set Pool (link naar Amazon) in deze lijst zien, en er is een reden waarom deze in het algemeen als beste is gekozen. Deze versie is het kleinere, 6 voet brede model en wordt niet geleverd met een pomp.

De reden dat ik dit als de beste overall heb gekozen, is omdat je geen pomp nodig hebt, hij is klein en gemakkelijk genoeg om schoon te houden met slechts wat chemicaliën en af en toe een veeg af en toe. Eén volwassene past in dit zwembad, met twee kleine kinderen, als je gekruiste benen zit. Dit is een geweldig klein zwembad voor minder dan 20 dollar. Het is een stapje hoger dan onze beste keuze voor kinderen, maar is nog steeds echt alleen nuttig voor de kleintjes.

Een volwassene zou rechtop in dit zwembad kunnen zitten, maar zou niet veel anders kunnen. Hier is de link naar Amazon voor het Swim Center Aquarium-zwembad. Grotere gezinnen zullen willen gaan met dit opblaasbare zwembad, dat plaats biedt aan twee volwassenen en vijf kinderen. Het zwembad is vrij diep en bevat een verbazingwekkende 312 liter water.

Met een elektrische pomp blaast het zwembad snel op. Er zijn ook twee ingebouwde afvoeren om het zwembad te legen en net zo snel leeg te laten lopen. Uw opblaasbaar zwembad moet op een vlak oppervlak zitten om ervoor te zorgen dat de volledige voetafdruk gelijkmatig wordt ondersteund. Het kleine bankje aan de binnenkant van dit enorme gezinsvriendelijke opblaasbare Intex-zwembad betekent dat het geweldig is als je kleintjes bij je hebt of als je gewoon achterover wilt kunnen leunen en ontspannen.

Ontworpen met een opblaasbare voering aan de onderkant, voelt het oppervlak zacht en zacht aan, waardoor het perfect is voor het eerste zwembad van een baby. Sommige van deze opblaasbare zwembaden voor volwassenen zijn groot genoeg om je hele gezin oud te maken, terwijl andere verkrijgbaar zijn in een heleboel schattige prints en kleuren, zodat ze passen bij de rest van je zeer trendy tuinmeubilair en decor. Beschouw deze opblaasbare zwembaden als de perfecte reden om je favoriete strandlakens tevoorschijn te halen, je beste strandtas in te slaan met een paar benodigdheden voor warm weer (zoals je de beste zonnebrandcrème in je collectie) en wat zonnestralen te vangen in je achtertuin. In een ongebruikelijk oranje wordt dit volledig draagbare opblaasbare (niet dat het er zo uitziet) zwembad geleverd met een ingebouwde pomp en een klikbaar, afklikbaar deksel.

Dus ik heb besloten om al mijn onderzoek en ervaring in één post te stoppen om u te helpen het beste opblaasbare zwembad voor u te vinden. We hebben de beste opblaasbare zwembaden grondig getest om de voor- en nadelen van elk te melden, zodat u weet waar u op moet letten voordat u uw aankoop doet. Ouders zullen het geweldig vinden dat dit opblaasbare zwembad voor peuters is gemaakt van een niet-giftig en BPA-vrij plastic. Recensenten benadrukken het advies om te beginnen met opblazen op een vlakke ondergrond, anders zit het zwembad niet gelijkmatig of vult het niet goed.

Het type zwembad, de grootte en vorm, het materiaal en het installatiegemak zijn slechts enkele van de belangrijke overwegingen bij het winkelen voor een opblaasbaar zwembad. We hebben in de loop der jaren een aantal opblaasbare zwembaden geprobeerd en er een paar gevonden die een stuk beter waren dan de andere. Amazon's Homech opblaasbaar zwembad is niet voor niets een bestseller, het is dik, geschikt voor minstens drie volwassenen en kan tot 162 liter water bevatten. Het zwembad wordt compleet geleverd met een sproeier, bijgevoegd speelgoed en spelletjes en een opblaasbare glijbaan die u tussen gebieden kunt verplaatsen.

.