Wat is het beste opblaasbaar zwembad om te kopen?

Van de verschillende soorten opblaasbare zwembaden is een van de meest voorkomende gemaakt met dikke vinylwanden bedekt met een opblaasbare ring die het zwembad helpt zijn vorm te behouden. Een uitstekend alternatief voor een permanent bovengronds zwembad, het is meestal groot, meet ongeveer 8 tot 10 voet breed en 3 tot 4 voet hoog, met de optie van een filterpomp, een zwembadladder en een afdekking. Het bepalen van de juiste maat voor een nieuw opblaasbaar zwembad is afhankelijk van de beschikbare ruimte. Opblaasbare zwembaden zijn meestal rond, ovaal of rechthoekig.

De grootste modellen kunnen zo breed zijn als 10 tot 13 voet (of meer) met een diepte van 4 voet. Kinderzwembaden zijn meestal niet groter dan een paar meter in diameter. Meet de ruimte in de achtertuin om ervoor te zorgen dat het zwembad past. Vul vervolgens het opblaasbare zwembad met lucht.

Gezien de grootte van deze zwembaden kan een luchtcompressor een waardevolle aankoop zijn om de inflatie te versnellen. Zodra het zwembad is opgeblazen, pak je de tuinslang. Afhankelijk van de grootte van het zwembad kan het 1 uur tot 2 dagen duren om een opblaasbaar zwembad te vullen. Raadpleeg altijd de handleiding van de fabrikant en de installatiehandleiding voor specifieke aanwijzingen.

Regen, chloor en zwaar gebruik kunnen de pH-waarde van het zwembad veranderen, die wordt gemeten op een schaal van 0 tot 14, waarbij 0 als de meest zure en 14 als de meest alkalische wordt beschouwd. Houd het waterniveau rond de 7,2 tot 7,8 pH (een neutraal bereik) om huid- en oogirritatie te voorkomen. Voeg indien nodig zuren of logen toe om de pH-waarden te regelen. Sportliefhebbers jong en oud vinden het leuk om wat hoepels te schieten terwijl ze afkoelen, een functie die we geweldig vonden aan dit zwembad.

Voor de prijs is het ook ruim. De hoepel is 51 inch hoog en de zijwanden zijn 12,6 inch lang. Drie luchtkamers houden de muren stevig genoeg om op te leunen. Tijdens het testen genoten de volwassenen van loungen terwijl de kleintjes aan het spelen waren.

Nadat opgewonden kinderen echter wat slam dunks hadden genomen, hing de hoepel iets naar voren. We vonden deze optie geweldig om naar het park of het strand te gaan. De oudere kinderen vonden het heerlijk om het als grondwaterspiegel te gebruiken, en de volwassenen koelden af met een voetbad op de oceaan. We hebben het meerdere keren gebruikt en hoefden maar een beetje lucht toe te voegen om het opgeblazen te houden.

Dit model bevat 15 liter water en wordt geleverd met een reparatiepatch voor eventuele lekkages. Dit zwembad is ontworpen voor kinderen van 5 jaar en ouder. Het is eenvoudig in te stellen, maar zorg ervoor dat de palen stevig vastzitten om kantelen te voorkomen. Tijdens onze test zorgden te veel kinderen aan de bovenkant ervoor dat het iets naar één kant leunde.

Bestway stelt ook dat dit model bedoeld is voor een maximale gewichtslimiet van 120 pond per persoon en 600 pond in totaal. We hebben het zwembad van de categorie „Best Overall” 2 weken opgezet om het filtersysteem te testen. We hebben chloortabletten gedreven en de bovenkant afgeroomd om de netheid te behouden. We hebben de opties zonder filtratie minimaal 4 dagen laten staan, ze afgetapt en indien nodig bijgevuld.

Bij het leeglopen merkten we op of het zwembad een aftapplug had en hoe gemakkelijk het geleegd kon worden. Als u chemische reinigingsmiddelen gebruikt, moet u het water ongeveer elke 2 weken verversen. Voor baby- en kinderzwembaden die niet met chemicaliën worden onderhouden, moet het water om de dag worden ververst. Doorgaans gaan opblaasbare zwembaden 2 tot 5 jaar mee, afhankelijk van hoe goed ze worden onderhouden en hoe ze worden gebruikt.

Het type, het materiaal en de grootte van het zwembad hebben ook invloed op de levensduur. Grotere gezinnen zullen willen gaan met dit opblaasbare zwembad, dat plaats biedt aan twee volwassenen en vijf kinderen. Het zwembad is vrij diep en bevat een verbazingwekkende 312 liter water. Met een elektrische pomp blaast het zwembad snel op.

Er zijn ook twee ingebouwde afvoeren om het zwembad te legen en net zo snel leeg te laten lopen. Uw opblaasbaar zwembad moet op een vlak oppervlak zitten om ervoor te zorgen dat de volledige voetafdruk gelijkmatig wordt ondersteund. Als u een grotere opblaasboot heeft die u van plan bent op zijn plaats te laten, moet u deze dezelfde soort chemische behandeling geven als bij een in de grond of niet-opblaasbaar bovengronds zwembad. We hebben de beste opblaasbare zwembaden grondig getest om de voor- en nadelen van elk te melden, zodat u weet waar u op moet letten voordat u uw aankoop doet.

Van zwembaden voor kinderen tot loungebaden voor volwassenen, deze opties zullen een plons maken in uw achtertuin. De snelheid en het gemak van installatie voor het opblaasbare zwembad van Bestway is hier het belangrijkste verkoopargument, maar het zijn de kleine details die het uiteindelijk tot een echt geweldig zwembad maken, full-stop. Zodra het zwembad leeg is, overweeg dan ook waar u het gaat opslaan, en houd daar rekening mee in de grootte van het zwembad dat u kiest. Je kunt de raamairconditioner binnenin omhoog draaien, maar het toevoegen van een opblaasbaar zwembad aan de achtertuin is een geweldige manier om te relaxen terwijl je de elektriciteitsrekening onder controle houdt.

Zwembadexperts raden 1 tot 3 ppm (delen per miljoen) chloor aan water aan, wat betekent dat de exacte hoeveelheid die nodig is afhangt van het aantal liters water dat het zwembad bevat. Omdat dit zwembad 15 voet in diameter (en 4 voet diep) is, kun je eigenlijk vrienden hebben om met je van het zwembad te genieten. We hebben in de loop der jaren een aantal opblaasbare zwembaden geprobeerd en er een paar gevonden die een stuk beter waren dan de andere. In een ongebruikelijk oranje wordt dit volledig draagbare opblaasbare (niet dat het er zo uitziet) zwembad geleverd met een ingebouwde pomp en een klikbaar, afklikbaar deksel.

Dit perfecte plonsbad wordt geleverd met een pomp en een ingebouwde chlorinator, zodat u die vertrouwde zwembadwatergeur niet mist. Opties zijn onder meer zwembaden met opblaasbanken en stoelen ingebouwd in de zijwand, een paraplu of luifel, een zwembadladder en een afdekking. Sable is een ander populair opblaasbaar zwembadmerk op internet, bekend om zijn kwaliteit, prestaties en klanttevredenheid. Recensenten benadrukken het advies om te beginnen met opblazen op een vlakke ondergrond, anders zit het zwembad niet gelijkmatig of vult het niet goed.

Nieuwere zwembaden hebben meestal een aftapplug, wat zorgt voor een gemakkelijkere schoonmaak wanneer het tijd is om het zwembad neer te halen. .