Wat te plaatsen onder een opblaasbaar zwembad op gras?

Om te voorkomen dat u elk jaar gras moet repareren, plaatst u een laag zand, kunstgras, nepgras of mulch (met beschermend zeil) waar u het zwembad zult hebben. Als u een bovengronds zwembad heeft en het beste materiaal onder uw opblaasbaar zwembad wilt plaatsen, dan zijn in elkaar grijpende schuimtegels uw beste keuze. De beste optie is om eerst een dikke laag bovengrond neer te leggen. Je kunt dan doorgaan door compost of andere bodemverbeteraars zoals veenmos, mest of houtas toe te voegen.

Wat nog beter is, is dat commerciële zwembadkussens overal op de markt verkrijgbaar zijn, met een enorme collectie maten voor alle opblaasbare zwembadmodellen. En zelfs als het kussen groter is dan het oppervlak van uw zwembad, heeft u altijd de mogelijkheid om het met een scherpe schaar te knippen om het geschikter te maken voor uw gebruik. Hoewel een beetje onvoorspelbaar, kan een zwaar zeil tussen uw zwembad en het gras van uw gazon een geweldig idee zijn. Ondanks dat het verschillende diktes heeft om uit te kiezen, is een dekzeil niet zo dik en kussenachtig als een zwembadkussen.

Toch is het nog steeds een haalbare optie om te overwegen. Beter nog, zeilen zijn niet zo duur als poolpads; hun prijsklasse ligt in het midden tussen pads en in elkaar grijpende matten. Waterdicht plastic polyzeildoek U kunt in deze situatie veel dingen gebruiken, waaronder zwembadkussens, in elkaar grijpende matten, schuimplaten, tapijtvulling en zeilen. Voordat u beslist wat u onder uw bovengronds zwembad wilt plaatsen, moet u beslissen waar u uw Intex-zwembad wilt plaatsen.

Populaire opties zijn gras, beton, straatstenen, grind, vuil en op dekken, Beton is waarschijnlijk de beste optie omdat het meestal 100% vlak en glad is. Ook kan gras niet door beton groeien en kunnen dieren en insecten het ook niet beschadigen of er doorheen graven. Je zou kunnen doen wat boeren doen voor het laagseizoen, plantenbedekkende gewassen. Een mengsel van gerst, karmozijnrode klaver en korte bonenfava die in de grond is gekrast, zou dekbescherming bieden.

Als je klaar bent om het zwembad tevoorschijn te halen, maai je het dekgewas naar beneden en gooi je het op je composthoop voor de tuin. Deze mengsels bestaan uit planten die gemakkelijk wortel schieten in kale grond, maar niet schadelijk duurzaam zijn als hun doel eenmaal is voltooid. De meest eenvoudige manier om uw gras tegen uw opblaasbaar zwembad te beschermen, is door het af te tappen, op te slaan en het de volgende dag te verplaatsen. Als uw zwembad op beton is, is een zachter materiaal geweldig, maar als u uw zwembad op vuil of gras heeft, wilt u ervoor zorgen dat het materiaal sterk genoeg is om te voorkomen dat dingen erin doorboren.

Waar u uw bovengronds zwembad ook neerzet en wat u er ook onder legt, zorg ervoor dat de grond vlak en vrij van vuil is voordat u uw zwembad opzet. Hoewel een zeil uw zwembad helpt beschermen, zijn er veel betere keuzes, zoals schuimtegels of goede commerciële onderzwembadpads. Kies het juiste materiaal en u voorkomt mogelijke problemen en verlengt de levensduur van uw opblaasbaar bovengronds zwembad. Als het gaat om het kiezen van wat u onder uw Intex of ander opblaasbaar zwembad zoals Bestway- en Summer Waves-zwembaden wilt plaatsen, zijn er verschillende keuzes.

Het is niet alleen te vinden in elke ijzerhandel die er is, maar het is ook een van de meest budgetvriendelijke opties die je kunt gebruiken onder een opblaasbaar zwembad. Als je het opblaasbare zwembad op het gras legt en merkt dat het veel gras eromheen heeft gedood, kun je het beste je tuin repareren. Dit is de beste manier om te voorkomen dat het opblaasbare zwembad uw gras doodt, omdat het helemaal niet op het gras zal liggen. Van een kinderzwembad tot een Intex-zwembad voor volwassenen, de installatie is hetzelfde en er zijn alleen meer tegels nodig.

De man (die echt bedreven is met hardschuim) maakte een gladde basis voor zijn bovengrondse zwembad door hardschuimplanken te snijden om een cirkel te creëren voor zijn Intex-zwembad. Het beste wat u kunt doen om te voorkomen dat het opblaasbare gras doodt, is door uw zwembad elke dag te legen.