Welk opblaasbaar zwembad?

Dit opblaasbare zwembad voor volwassenen van Intex heeft een ingebouwde bank met rugleuning en twee bekerhouders voor als je achterover wilt leunen en ontspannen. In een ongebruikelijk oranje wordt dit volledig draagbare opblaasbare (niet dat het er zo uitziet) zwembad geleverd met een ingebouwde pomp en een snap-on, snap-off deksel. Verheug u op een waterglijbaan, opblaasbare boog, flamingo, aap, ringworp en vijf ballen die in de wanden van het zwembad passen. Verderop vindt u de beste opties voor opblaasbaar zwembad die u het vakantieleven brengen met behulp van een tuinslang.

Het ontwerp omvat drie individuele luchtkamers om te voorkomen dat lucht ontsnapt, waardoor het zwembad opgeblazen en klaar blijft wanneer u maar wilt spetteren en spelen. En als het tijd is om je opblaasbaar zwembad op te zetten, zegt Dick dat je een gebied moet vinden dat groot genoeg is dat vrij is van rotsen, stokken of andere materialen die het zwembad kunnen doorboren. Sommige van deze opblaasbare zwembaden voor volwassenen zijn groot genoeg om je hele gezin oud te maken, terwijl andere verkrijgbaar zijn in een heleboel schattige prints en kleuren, zodat ze passen bij de rest van je zeer trendy tuinmeubilair en decor. Dit rechthoekige opblaasbare zwembad wordt geleverd met een verwijderbare UP50+ luifel om schaduw en bescherming te bieden tegen de UV-stralen van de zon.

Het kleine bankje aan de binnenkant van dit enorme gezinsvriendelijke opblaasbare Intex-zwembad betekent dat het geweldig is als je kleintjes bij je hebt of als je gewoon achterover wilt kunnen leunen en ontspannen. Amazon's Homech opblaasbaar zwembad is niet voor niets een bestseller, het is dik, geschikt voor minstens drie volwassenen en kan tot 162 liter water bevatten. Dit opblaasbare zwembad Target van Sun Squad heeft een capaciteit van 307 gallon en is geschikt voor maximaal vier personen. Opblaasbaar en hartvormig, dit zwembad is comfortabel geschikt voor 2-3 volwassenen en kan tot 12 liter water bevatten.

Beschouw deze opblaasbare zwembaden als de perfecte reden om je favoriete strandlakens tevoorschijn te halen, je beste strandtas in te slaan met een paar benodigdheden voor warm weer (zoals je beste zonnebrandcrème in je collectie) en wat zonnestralen te vangen in je achtertuin. Ooit alleen beschikbaar voor peuters met ouders die geduldig genoeg zijn om hem uit de slang te slepen en te vullen, hebben opblaasbare zwembaden de afgelopen jaren een grote upgrade gekregen. Dit rechthoekige opblaasbare zwembad van 100 inch bij 66 inch heeft een capaciteit van 363 gallon, waardoor het groot genoeg is om comfortabel plaats te bieden aan maximaal twee volwassenen en twee kinderen.