Zal intex pool mijn gras doden?

Een opblaasbaar zwembad kan gras doden als u geen voorzorgsmaatregelen neemt. Het zwembad zorgt ervoor dat gras geen licht en lucht krijgt. Als dit gedurende lange tijd gebeurt, gaat het gras dood en groeit het misschien nooit meer terug als uw klimaat hard is of veel hittegolven heeft. Een opblaasbaar zwembad dat uw gazon verstikt, voorkomt dat het een van de drie basisbehoeften ontvangt.

Om zichzelf te verdedigen, gaat het gras inactief. Gras kan binnen 24 uur na het afdekken inactief worden, dus het is essentieel om uw zwembad snel te verplaatsen. Je zou kunnen doen wat boeren doen voor het laagseizoen, plantenbedekkende gewassen. Een mengsel van gerst, karmozijnrode klaver en korte bonenfava die in de grond is gekrast, zou dekbescherming bieden.

Als je klaar bent om het zwembad tevoorschijn te halen, maai je het dekgewas naar beneden en gooi je het op je composthoop voor de tuin. Deze mengsels bestaan uit planten die gemakkelijk wortel schieten in kale grond, maar niet schadelijk duurzaam zijn als hun doel eenmaal is voltooid. In de meeste situaties heeft uw zwembadwater geen effect op het gras dat rond uw zwembad groeit. Druipende zwembroeken en spatten van duiken en gameplay zullen niet significant genoeg effect hebben op het gras of de grond om een verschil te maken.

Kleine spatten hier en daar hebben niet genoeg van beide chemicaliën om grote problemen te veroorzaken. Zwembadwater is volkomen veilig voor gras op kleine niveaus. Als u uw zwembad op uw gazon wilt laten lopen, zorg er dan voor dat u het chloorgehalte goed verdunt. Pas op dat u uw gazon niet onder water zet tijdens het aftappen, want dat kan het gras doden.

Als u uw zwembadwater wilt hergebruiken om planten te irrigeren, zorg er dan voor dat u het alleen gebruikt om zoutbestendige planten water te geven. Voorkomen dat uw opblaasbaar zwembad het gras beschadigt, kan zo eenvoudig zijn als het dagelijks verplaatsen of er een barrière onder plaatsen. Van een kinderzwembad tot een Intex-zwembad voor volwassenen, de installatie is hetzelfde en er zijn alleen meer tegels nodig. Maar u kunt uw gras redden door de nodige preventieve maatregelen te nemen om de impact van het opblaasbare zwembad op uw tuin te verminderen.

Als u een bovengronds zwembad heeft en het beste materiaal onder uw opblaasbaar zwembad wilt plaatsen, dan zijn in elkaar grijpende schuimtegels uw beste keuze. Natuurgras en bovengrondse zwembaden mengen zich niet om verschillende redenen, waaronder dat het zwembad het gras zal vernietigen. Door een bodembedekker te gebruiken, kan het gras onder het opblaasbare zwembad groeien terwijl het zijn kleur en gezondheid behoudt. Intex raadt u zelf aan om koste wat het kost geen zand onder uw zwembad te gebruiken en is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan het Intex-zwembad als u zand gebruikt.

De beste manier om uw gazon te beschermen tegen een opblaasbaar zwembad is door het niet direct op het gras te plaatsen. Een ander ding dat u kunt doen om te voorkomen dat een opblaasbaar zwembad gras doodt, is door het niet rechtstreeks op het gras te installeren. Als u op een plek woont die regelmatig hittegolven krijgt, groeit uw gras mogelijk niet terug nadat u uw opblaasbaar zwembad hebt opgezet. Als u nog vragen of opmerkingen heeft over de gezondheid van zwembaden en gazons, aarzel dan niet om uw zwembadprofessionals te vragen.

Het is niet aan te raden om een permanent zwembad direct op het gras te plaatsen, omdat het niet alleen zal afsterven, maar het kan ook problemen veroorzaken voor het zwembad. U kunt het opblaasbare zwembad eenvoudig naar een nieuwe locatie in uw tuin slepen of rollen waar al gras groeit. De meest eenvoudige manier om uw gras tegen uw opblaasbaar zwembad te beschermen, is door het af te tappen, op te slaan en het de volgende dag te verplaatsen. Zelfs als je uiteindelijk slapende stukken gras hebt omdat je je zwembad op het gras zet, zal het uiteindelijk teruggroeien als je het zwembad leegt.