Zijn opblaasbaar zwembadspeelgoed recyclebaar?

Hoe opblaasbaar zwembadspeelgoed te recyclen. Bijna allemaal zijn ze gemaakt van polyvinylchloride (ook bekend als PVC, of door het recyclingnummer, een van de moeilijkste kunststoffen om te recyclen). Ja, vinylzwembaden zoals bovengrondse en grote opblaasbare zwembaden zijn recyclebaar. Ze zijn echter meestal gemaakt van polyvinylchloride, ook bekend als PVC met recyclingnummer 3, en het kan moeilijk zijn om een recyclingfaciliteit te vinden die ze accepteert.

Hoewel zwembadspringkussens moeilijk te recyclen zijn, kunnen ze nog steeds nuttig zijn voor anderen die het materiaal zouden kunnen gebruiken in een upcycleproject. Hiervoor moet je lokaal onderzoek doen om te zien of iemand met oud PVC wil werken, wat hard werken kan lijken, maar het is meer dan de moeite waard om het uit stortplaatsen te houden. De meeste opblaasbare zwembaden zijn gemaakt van polyvinylchloride (PVC) en worden bij de meeste recyclingfaciliteiten niet geaccepteerd. Je kunt aan het recyclingnummer 3 op het materiaal zien dat het moeilijk te recyclen is.

Maar bij PLOYS recyclen we PVC tot unieke tassen en portemonnees. Opblaasbare zwembaden zijn eigenlijk vrij eenvoudig te patchen en kunnen lang meegaan als ze goed worden verzorgd. Als uw opblaasbaar zwembad echt niet meer te repareren is, kunt u proberen het materiaal voor een ander doel te gebruiken en de materialen upcyclen. Wyatt en Jack, opgezet door een vrouw- en echtgenootteam, maakt accessoires zoals tassen van een breed scala aan springkussens, van zwembadpraalwagens tot springkastelen.

Pak wat dekens en stoelen en maak een fort waar je kinderen in kunnen spelen, het opblaasbare zwembad kan het hele jaar door hun nieuwe leuke plek worden om te spelen en rond te hangen. Zodra u een manier heeft gevonden om uw opblaasbaar zwembad te recyclen, moet u een paar stappen ondernemen om het recyclingproces soepel te laten verlopen. Opblaasbare zwembaden zijn recyclebaar, maar zijn meestal gemaakt van PVC (polyvinylchloride) met een recyclingnummer van 3.De eerste stap om een kapot opblaasbaar zwembad te repareren is om de schade te beoordelen en erachter te komen waar het gat of de scheur is. Deze kunnen variëren van zeer grote springkussens waarop kan worden gezeten, tot springkussens die worden gebruikt voor sporten zoals ballen of clubs.

U kunt ook op uw sociale mediaplatform posten om te zien of een van uw vrienden of familie uw opblaasbaar zwembad wil. Als de reden dat u niet langer wilt dat uw zwembad opblaasbaar is omdat het beschadigd is, zijn ze verrassend eenvoudig te repareren. Als je je opblaasbare zwembad kwijtraakt vanwege een scheur of scheur in het materiaal, zou ik het heroverwegen. Andere plaatsen die een opblaasbaar zwembad accepteren, zijn kinderopvang en kinderdagverblijven of zelfs dierenasielen.

Dit betekent dat aangezien PVC behoorlijk duurzaam is met een verwachte levensduur van meer dan 15 jaar, niet veel recyclingcentra zijn uitgerust om PVC te recyclen en veel recyclingprogramma's aan de stoeprand accepteren eigenlijk geen opblaasbaar zwembadspeelgoed. Wat opblaasbaar zwembadspeelgoed zo duurzaam maakt, is wat het ook geen ideale kandidaten maakt voor recycling.