Zullen opblaasbare zwembaden drijven?

Opblaasbare zwembaden kunnen zeker drijven, en ze zijn door de jaren heen gebruikt als drijfspeelgoed in grotere zwembaden en zelfs meren. Omgekeerd zijn grote maten opblaasbare zwembaden als vlot gebruikt. Ja, u kunt een opblaasbaar zwembad als vlot gebruiken met enkele snelle en eenvoudige aanpassingen. Afhankelijk van de duurzaamheid van uw opblaasbare zwembadmateriaal, wilt u misschien de onderkant omwikkelen met een zeil om het zwembad te beschermen tegen scheuren of scheuren in het materiaal terwijl u op het water bent.

Opblaasbare zwembaden zullen drijven, waardoor ze geweldig drijvend speelgoed zijn in grote zwembaden, vijvers, meren en rivieren. Sommige opblaasbare zwembaden uit het middensegment kunnen zelfs als vlot worden gebruikt. Meestal wanneer een opblaasbaar zwembad zinkt, komt dat omdat er te veel water naar de binnenkant van het zwembad is gekomen. Als je een opblaasbaar zwembad als vlotter gebruikt en het begint leeg te lopen, ga dan zo snel mogelijk weg.

De 9 voet opblaasbare zwembadvlotter kan comfortabel tot 250 pond bevatten, en recensenten zijn er dol op omdat drankjes intact blijven, zelfs als het een beetje glad wordt. Houd er rekening mee dat een drijvend opblaasbaar zwembad dat bovenop het water rust eigenlijk geen water verdringt. Opblaasbare zwembaddrijvers, die zowel voor veiligheid als ontspanning worden gebruikt, worden vervaardigd voor iedereen, van baby's tot oudere zwemmers. Als ontspannen in het zwembad met goed gezelschap klinkt als uw ideale zomerdag, kan de luxe zwembadlounge van FUNBOY die ervaring verbeteren.

Terwijl een persoonlijke ligstoel in het zwembad ontspannend is, kan deze 12 voet gigantische zwembadvlotter meerdere zwemmers tegelijk bevatten. Opblaasbare zwembaddrijvers hebben een lange weg afgelegd sinds watervleugels voor het eerst hun debuut maakten als veiligheidsapparaat in 1907.Je kunt altijd kiezen voor iets basaals, zoals een zwembadnoedels of opblaasbare buis, of je kunt er een krijgen met een hele reeks ingebouwde functies zoals bekerhouders en parasols. Als een opblaasbaar zwembad zinkt omdat het met water is gevuld, blijft het meestal aan de oppervlakte van het water. Alle extra functies in sommige zwembaddrijvers kunnen leuk zijn, maar als je op zoek bent naar een basisklassieker, dan is deze Frontgate Resort Pool Float het.

Zwembaddrijvers zijn meestal gemaakt van plastic of vinyl, dat kan afbreken door overmatige blootstelling aan water, zon, zwembadchemicali├źn en warmte. Natuurlijk worden opblaasbare drijfapparaten nog steeds gebruikt om jonge kinderen en zwakkere zwemmers te helpen, maar tegenwoordig hebben zwembadretailers eigenzinnigheid en hilariteit toegevoegd aan veiligheid en beveiliging. Het gebruik van een defecte opblaasboot is een gevaarlijke zet - voor uw zwemmers en uw zwembad - dus wees ijverig om ze te evalueren. De grootte en hoeveelheid lucht die uw opblaasbaar zwembad kan bevatten, bepaalt hoeveel gewicht het kan bevatten voordat het zinkt.

Met enkele eenvoudige aanpassingen, en een peddels of twee, zou je een opblaasbaar zwembad kunnen gebruiken als een kleine boot om het water te omzeilen. Een drijvende zwembadchlorinator, ook wel bekend als een drijvende chloordispenser of feeder, zorgt ervoor dat uw zwembad ontsmet blijft.