Hoe lang kun je water in een opblaasbaar zwembad laten staan?

Voor de meeste opblaasbare zwembaden of plastic kinderbaden volgens de hierboven genoemde richtlijnen, moet het water minimaal elke twee weken worden ververst. Als u geen chloor toevoegt om bacteriën te doden, laat het zwembad dan om de dag leeglopen. U kunt zelfs wekenlang hetzelfde water laten staan. Dit komt omdat een succesvol behandelplan die vervelende ziektekiemen kan bestrijden, alsof je een zwembad in de grond had.

Ik zou het een keer per week leegmaken of nadat je dingen begon te merken die erin zweven. Nee, opblaasbare zwembaden hebben geen chloor nodig om schoon te worden gehouden en veilig te worden gebruikt. Er zijn alternatieve manieren om het zwembadwater schoon te houden zonder chloor. Chloor is echter de meest gebruikelijke manier waarop zwembadeigenaren hun water vrij houden van schadelijke bacteriën.

Om anderen gezond te houden, moeten kinderen die diarree hebben of hebben overgegeven uit kleine opblaasbare of plastic kinderbaden en waterglijbanen blijven. Hier is een kaart met enkele veelvoorkomende rechthoekige opblaasbare zwembadafmetingen en het aantal gallons dat ze bevatten. Ziektekiemen die diarree of braken veroorzaken, kunnen zich verspreiden in opblaasbare of plastic kinderbaden en waterglijbanen. U kunt ongeveer 24 tot 48 uur water in uw opblaasbaar zwembad achterlaten zonder chloor en het zou veilig zijn.

Als je te maken hebt met een opblaasbaar zwembad voor kinderen dat niet zoveel water vasthoudt, is het het beste om het water na elk gebruik te dumpen. Zwembadafdekkingen beschermen uw zwembad niet alleen tegen bladeren of insecten; ze voorkomen ook dat zwervende dieren met het water van uw zwembad knoeien. Het is NIET veilig om desinfectiemiddel toe te voegen aan water in kleine opblaasbare of plastic kinderzwembaden en waterglijbanen. Het water in kleine opblaasbare of plastic zwembaden en waterglijbanen moet minstens dagelijks worden geleegd om de verspreiding van ziektekiemen te helpen voorkomen.

Omdat er geen ontsmettingsmiddelen aan het water worden toegevoegd, kunnen ziektekiemen zich gemakkelijker verspreiden in kleine opblaasbare of plastic kinderbaden en glijbanen. Niet iedereen weet dit, maar je kunt chloor toevoegen aan een opblaasbaar zwembad, ongeacht de grootte van het zwembad. Als uw opblaasbaar zwembad groot genoeg is, zal het waarschijnlijk een pomp hebben wanneer u koopt, of het heeft drie openingen in de voering om er een pomp aan toe te voegen. Of gebruik gewoon deze kaart die ik heb gemaakt met de meest voorkomende opblaasbare cirkelvormige zwembadafmetingen en hoeveel gallons ze bevatten.

Voordat je begint te denken dat je misschien beter je kinderen met de slang kunt besproeien en het een dag kunt noemen, is het eigenlijk niet zo moeilijk om een opblaasbaar of plastic zwembad veilig te houden, op voorwaarde dat je een paar basistips volgt. Voor kleinere opblaasbare zwembaden die op de een of andere manier niet worden ontsmet, wilt u het water elke 2-4 dagen aftappen en bijvullen om te voorkomen dat bacteriën groeien die de zwemmers kunnen schaden. Het wordt aanbevolen om chloor te gebruiken in deze grotere opblaasbare zwembaden vanwege RWI's of recreatieve waterziekten.