Kan opblaasbaar zwembadspeelgoed worden gerecycled?

Ja, vinylzwembaden zoals bovengrondse en grote opblaasbare zwembaden zijn recyclebaar. Ze zijn echter meestal gemaakt van polyvinylchloride, ook bekend als PVC met recyclingnummer 3, en het kan moeilijk zijn om een recyclingfaciliteit te vinden die ze accepteert. opblaasbaar zwembadspeelgoed is gemaakt van het soort plastic materialen voor de opblaasbare zwembaden zelf. Dit betekent dat hun recycling onmogelijk of moeilijk is.

Hoewel zwembadspringkussens moeilijk te recyclen zijn, kunnen ze nog steeds nuttig zijn voor anderen die het materiaal zouden kunnen gebruiken in een upcycleproject. Hiervoor moet je lokaal onderzoek doen om te zien of iemand met oud PVC wil werken, wat hard werken kan lijken, maar het is meer dan de moeite waard om het uit stortplaatsen te houden. Vul gewoon het onderstaande formulier in, zorg ervoor dat de zwembadvlotter helemaal schoon is en we sturen u een verzendlabel zodat u het gratis kunt opsturen om te worden gerecycled. Afgezien hiervan moet u ook het recyclingbeleid voor opblaasbare zwembaden van uw lokale recyclingbedrijven bevestigen.

Meestal zijn opblaasbare zwembaden gemaakt van plastic en u kunt altijd controleren hoe u plastic producten kunt recyclen door hun recyclingnummer te controleren. Als u eenmaal weet van welk materiaal uw zwembad is gemaakt, kunt u uw plaatselijke recyclingcentrum bellen om te zien of zij uw zwembad kunnen recyclen. In totaal, of u uw opblaasbare zwembaden al dan niet in de prullenbak kunt plaatsen, wordt bepaald door de heersende omstandigheden in uw gemeenschap en uw plaatselijke recyclingbedrijf. Dit zorgt ervoor dat het recyclingbedrijf er gemakkelijk toegang toe heeft bij het ophalen van de opblaasbare zwembaden.

Als uw opblaasbaar zwembad echt niet meer te repareren is, kunt u proberen het materiaal voor een ander doel te gebruiken en de materialen upcyclen. Als gevolg hiervan hebben niet alle recyclingstations de capaciteit om deze recyclingproblemen voor opblaasbare zwembaden op te vangen. U kunt ook op uw sociale mediaplatform posten om te zien of een van uw vrienden of familie uw opblaasbaar zwembad wil. Dit betekent dat het geen goed advies zou zijn als we u vertellen om uw opblaasbare zwembaden in de prullenbak te plaatsen zonder op enkele opvallende dingen te letten.

Dat heeft er ook toe geleid dat springkussens in de zomer - met name grote dinosaurussen of eenhoorns - ook populair zijn geworden. Op deze manier moet je je opblaasbare zwembaden opblazen, voldoende water gieten om je fles drankjes en voedsel dat je gekoeld kunt serveren onder te dompelen. Als de reden dat u niet langer wilt dat uw zwembad opblaasbaar is omdat het beschadigd is, zijn ze verrassend eenvoudig te repareren.