Waarom opblaasbaar zwembad?

Dit rechthoekige opblaasbare zwembad wordt geleverd met een verwijderbare UP50+ luifel om schaduw en bescherming te bieden tegen de UV-stralen van de zon. Het kleine bankje aan de binnenkant van dit enorme gezinsvriendelijke opblaasbare Intex-zwembad betekent dat het geweldig is als je kleintjes bij je hebt of als je gewoon achterover wilt kunnen leunen en ontspannen. Als u echter een opblaasbaar zwembad in uw eigen achtertuin heeft, bent u vrij om het te gebruiken wanneer en met wie u maar wilt. Sommige van deze opblaasbare zwembaden voor volwassenen zijn groot genoeg om je hele gezin oud te maken, terwijl andere verkrijgbaar zijn in een heleboel schattige prints en kleuren, zodat ze passen bij de rest van je zeer trendy tuinmeubilair en decor.

Het opblaasbare zwembad van QPAU biedt voldoende ruimte om te ontspannen of rond te spetteren met een paar vrienden met zijn capaciteit van meer dan 800 gallon. Opblaasbaar en hartvormig, dit zwembad is comfortabel geschikt voor 2-3 volwassenen en kan tot 12 liter water bevatten. Sable is een ander populair opblaasbaar zwembadmerk op internet, bekend om zijn kwaliteitsprestaties en klanttevredenheid. Het zwembad wordt compleet geleverd met een sproeier, bijgevoegd speelgoed en spelletjes en een opblaasbare glijbaan die u tussen gebieden kunt verplaatsen.

Comfortabele extra brede wanden en een aftapplug voor eenvoudige opslag, dit opblaasbare zwembad voor gezinnen heeft het allemaal. Met zijn leuke palmbladerpatroon en eenvoudig op te zetten luchtklep is dit opblaasbare zwembad perfect om van uw achtertuin een oase te maken. En als het tijd is om je opblaasbaar zwembad op te zetten, zegt Dick dat je een gebied moet vinden dat groot genoeg is dat vrij is van rotsen, stokken of andere materialen die het zwembad kunnen doorboren. In een ongebruikelijk oranje wordt dit volledig draagbare opblaasbare (niet dat het er zo uitziet) zwembad geleverd met een ingebouwde pomp en een snap-on, snap-off deksel.

Helaas, hoewel de daadwerkelijke installatie-instructies eenvoudig kunnen zijn, zijn er andere overwegingen waarmee u rekening moet houden bij het opzetten van uw opblaasbaar zwembad. Als je op een heuvel woont, of je hebt een moerassige of zanderige tuin, is het opzetten van een groot opblaasbaar zwembad een wachtspel voor een ramp. Opblaasbare zwembaden zijn groot genoeg om een verdrinkingsgevaar te vormen, maar hebben vaak zijkanten die ondiep genoeg zijn om kinderen of dieren zonder toezicht op en neer te laten klimmen. Beschouw deze opblaasbare zwembaden als de perfecte reden om je favoriete strandlakens tevoorschijn te halen, je beste strandtas in te slaan met een paar benodigdheden voor warm weer (zoals je beste zonnebrandcrème in je collectie) en wat zonnestralen te vangen in je achtertuin.