Zal intex pool instorten?

Grote problemen met een oneffen zwembad Het installeren van een Intex-zwembad op een oneffen oppervlak zal ervoor zorgen dat de muren instorten als gevolg van ongelijke druk. Het water drukt met meer kracht tegen een deel van het zwembad dan de rest en wordt uitgeblazen als gevolg van ongelijke gewichtsverdeling. Intex-pools die meer dan vijf centimeter lager zijn, lopen het risico in te storten. Om een Intex-pool te repareren die niet waterpas is, moet u het zwembad naar beneden halen, de grond waarop het zich bevindt waterpas maken en vervolgens opnieuw installeren.

Hoewel dit misschien niet het nieuws is dat u wilt horen, is het van vitaal belang dat u uw zwembad op een vlak terrein plaatst. Een bovengronds zwembad kan breken of instorten als het niet goed wordt gemonteerd of regelmatig wordt onderhouden. Overvolle zwembaden kunnen druk uitoefenen op het frame en ervoor zorgen dat het instort, terwijl verzwakte bevestigingsmiddelen zelfs met weinig water in het zwembad tot hetzelfde resultaat kunnen leiden. Als een bovengronds zwembad niet waterpas is, kan het gewicht van het water schade aan de muren en voering veroorzaken.

Als gevolg hiervan zal uw zwembad instorten, wat mogelijk materiële schade of persoonlijk letsel kan veroorzaken. Kun je een ingestort bovengronds zwembad repareren? Als uw zwembad 3 inch of meer ongelijk is, is het belangrijk om onmiddellijk te beginnen met het opnieuw nivelleren van het zwembad om schade te voorkomen. Kinderen die normaal gesproken veilig zijn in de grootte van het zwembad dat u kiest, kunnen merken dat het diepe gedeelte van het zwembad boven hun hoofd ligt en niet langer veilig is. Hydrostatische druk wordt beter besproken in de literatuur over ingegraven zwembaden, ook al heeft dit invloed op bovengrondse zwembaden.

Ik vind het heerlijk om anderen te helpen slagen in zwembadonderhoud en veel van de informatie op mijn website kan eigenaren van bovengrondse en ondergrondse zwembaden helpen. Als u wilt voorkomen dat u uw zwembad moet nivelleren als het eenmaal vol is, u moet ervoor zorgen dat u de grond goed waterpas maakt voordat u het zwembad zelfs maar opzet. Huiseigenaren wordt over het algemeen geadviseerd om hun zwembaden niet tot de rand te vullen vanwege de waterverplaatsing veroorzaakt door mensen die het zwembad binnenkomen.