Kunnen opblaasbare zwembaden worden gerecycled?

Ja, vinylzwembaden zoals bovengrondse en grote opblaasbare zwembaden zijn recyclebaar. Ze zijn echter meestal gemaakt van polyvinylchloride, ook bekend als PVC met recyclingnummer 3, en het kan moeilijk zijn om een recyclingfaciliteit te vinden die ze accepteert. Hoewel zwembadspringkussens moeilijk te recyclen zijn, kunnen ze nog steeds nuttig zijn voor anderen die het materiaal zouden kunnen gebruiken in een upcycleproject. Hiervoor moet je lokaal onderzoek doen om te zien of iemand met oud PVC wil werken, wat hard werken kan lijken, maar het is meer dan de moeite waard om het uit stortplaatsen te houden.

Zelfs met de juiste zorg gaan opblaasbare zwembaden maar een paar jaar mee voordat ze moeten worden vervangen. Opblaasbare zwembaden zijn eigenlijk vrij eenvoudig te patchen en kunnen lang meegaan als ze goed worden verzorgd. Als de reden dat u niet langer wilt dat uw zwembad opblaasbaar is omdat het beschadigd is, zijn ze verrassend eenvoudig te repareren. Als je je opblaasbare zwembad kwijtraakt vanwege een scheur of scheur in het materiaal, zou ik het heroverwegen.

Een andere manier om naar het probleem te kijken, is door te vragen: „zijn opblaasbare zwembaden recyclebaar of waard om te besparen? Vergeet niet dat je je oude springkussens kunt repareren, en het is niet eens zo moeilijk. Nu u weet dat opblaasbare zwembaden recyclebaar zijn, vraagt u zich waarschijnlijk af hoe u de uwe kunt recyclen. Deze kunnen variëren van zeer grote springkussens waarop kan worden gezeten, tot springkussens die worden gebruikt voor sporten zoals ballen of clubs. Wat opblaasbaar zwembadspeelgoed zo duurzaam maakt, is wat het ook geen ideale kandidaten maakt voor recycling.

De meeste opblaasbare zwembaden zijn gemaakt van polyvinylchloride (PVC) en worden bij de meeste recyclingfaciliteiten niet geaccepteerd. Een van de belangrijkste redenen waarom opblaasbaar zwembadspeelgoed op de stortplaats of in de prullenbak terechtkomt (als ze worden geaccepteerd) is dat er een lek is ontstaan. Wyatt en Jack, opgezet door een vrouw- en echtgenootteam, maakt accessoires zoals tassen van een breed scala aan springkussens, van zwembadpraalwagens tot springkastelen. Dus als u op zoek bent naar een betaalbare en gemakkelijke manier om deze zomer wat tijd in het water te genieten, is een opblaasbaar zwembad misschien de perfecte optie voor u.