Kan ik een opblaasbaar zwembad als vlotter gebruiken?

Ja, opblaasbare zwembaden kunnen drijven als ze goed zijn opgeblazen. Er is echter een gewichtslimiet voor het drijvende opblaasbare zwembad. Voeg te veel gewicht toe aan het opblaasbare zwembad en het zal zinken. Als het correct wordt gedaan, kunnen ze worden gebruikt als vlotten of drijvers in grotere poelen of meren.

Deze methode is iets minder conventioneel, maar u kunt uw winkelstofzuiger absoluut gebruiken om zwembadspringkussens te vullen. Het is de meest typische en gemakkelijkste manier om uw opblaasbaar zwembad met lucht te vullen. De beste pompen om te gebruiken moeten een hoog volume en een lage druk hebben. Afgelopen zomer hebben we geleerd hoe we van onze achtertuin een eigen bestemming kunnen maken.

Het middelpunt, zoals blijkt uit hoe moeilijk ze te vinden waren tegen de tijd dat de zomer daadwerkelijk van start ging, was iets waar je in kunt afkoelen. Opblaasbare zwembaden hielpen werven, patio's en zelfs daken om te vormen tot een mini-oase. Voor degenen die het geluk hebben al een zwembad te hebben, verhoogden zwembaddrijvers je loungespel, of het nu een feest was voor één in een buis, een extra grote schaduwrijke vlotter waar twee passen, of een feestmat waar je hele gezin op kan klimmen. Dit extra grote oranje eiland geeft je een voorproefje van Florida zonder ooit je achtertuin te verlaten.

Met doorsneden groeven is de vlotter ontworpen om eruit te zien als een sinaasappelschijf en, zoals veel Ban, producten te doen, is hij kleurrijk, helder en Instagram-klaar. Zoals de naam al doet vermoeden, is hij ook ruim met een diameter van 60 centimeter. Je kunt altijd kiezen voor iets basaals, zoals een zwembadnoedels of opblaasbare buis, of je kunt er een krijgen met een hele reeks ingebouwde functies zoals bekerhouders en parasols. Als een opblaasbaar zwembad zinkt omdat het met water is gevuld, blijft het meestal aan de oppervlakte van het water.

De 9 voet opblaasbare zwembadvlotter kan comfortabel tot 250 pond bevatten, en recensenten zijn er dol op omdat drankjes intact blijven, zelfs als het een beetje glad wordt. Houd er rekening mee dat dit slechts mijn schattingen zijn, ik heb dit alleen geprobeerd met een paar mensen en een paar verschillende opblaasbare zwembaden. De grootte en hoeveelheid lucht die uw opblaasbaar zwembad kan bevatten, bepaalt hoeveel gewicht het kan bevatten voordat het zinkt. Houd er rekening mee dat een drijvend opblaasbaar zwembad dat bovenop het water rust eigenlijk geen water verdringt.

Met enkele eenvoudige aanpassingen, en een peddels of twee, zou je een opblaasbaar zwembad kunnen gebruiken als een kleine boot om het water te omzeilen. Je haalt diep adem, wikkelt je lippen om de klep en begint lucht in je enorme opblaasbare vlinderzwembadvlotter te blazen. Alle extra functies in sommige zwembaddrijvers kunnen leuk zijn, maar als je op zoek bent naar een basisklassieker, dan is deze Frontgate Resort Pool Float het. Als je een opblaasbaar zwembad als vlotter gebruikt en het begint leeg te lopen, ga dan zo snel mogelijk weg.

Als uw hond graag samen met het gezin in het water speelt, wilt u niet dat ze op een standaard opblaasbare zwembadvlotter springen, omdat hun klauwen er een gat in kunnen scheuren. Als u er een vindt die intact genoeg past, kan het u helpen uw opblaasbare zwembad in een mum van tijd met lucht te vullen. Zwembaddrijvers zijn meestal gemaakt van plastic of vinyl, dat kan afbreken door overmatige blootstelling aan water, zon, zwembadchemicaliën en warmte.